Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg trenger hjelp men har ingen som kan hjelpe meg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg tror egentlig jeg trenger veldig hjelp men har ingen som egentlig kan hjelpe meg det er bare ingen . Jeg har virkelig ikke lyst til å leve i det hele tatt det er det verste jeg noen gang har hvert med på jeg skulle egentlig ønske at jeg aldrig ble født hvorfor meg??? Hva har jeg gjort galt for at det måtte bli meg som ble født. Det er virkelig helt forferdelig å leve det er jo på grunn av alt jeg kan ikke nevne noe for det er jo alt å ver så snill ikke be meg ringe noen for å få hjelp jeg mener det det er virkelig ingenting som hjelper og det er helt sant det jeg egentlig trenger hjelp til er hvordan jeg kan forsvinne langt vekk fra denne planeten egenlig å dø med en gang jeg vil ikke leve et sekund lenger jeg vil drepe meg selv med en gang klarer ikke å leve mer hjelp meg ver så snill

SVAR

Besvart 26.03.2019 20:38:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Film om hva du kan gjøre ved depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til, kanskje spesielt for ungdom. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
account_circle