Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker ikke meg selv. Hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg liker ikke meg selv. Jeg har en dårlig personlighet og ønsker å endre den. Jeg oppfatter meg selv som en irriterende person som blir for mye. Jeg reagerer på sorg på denne måten, så isteden for å gråte som andre får jeg mye energi og blir helt rar. Jeg sier og gjør mye jeg ikke burde. Jeg gjør også tenker... jeg sårer folk uten å mene det. Jeg føler meg råtten og ønsker å forandre personligheten og klare og kontrollere meg selv. Har dere tips til hvordan jeg kan kontrollere meg selv?

SVAR

Besvart 05.04.2019 16:35:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle