Hopp til hovedinnholdet

Jeg flørter med en gutt på Snap. Han vil ha sex, men jeg er ikke klar..

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei det er ein gutt på snapchat som jeg snakker med nesten hver dag å jeg liker han veldig godt å han liker meg også men det er gøy å snakke med han helt til han begynner å snakke om at han vil møte meg å ha sex med meg jeg vet bare ikke hva jeg skal gjøre me det fordi jeg har ikke hatt sex før å jeg vil det ikke heller akkurat nå men jeg liker han veldig godt ellers

Besvart 27.04.2019 18:43
 

Svar
Hei

Så hyggelig å høre at du har en gutt du liker på Snap. 

Det kan være vanskelig å vite hvor egen og andres grenser går når man snakker sammen på Snap. Mange sier og gjør ting de kanskje ikke ville ha gjort i virkeligheten. Derfor kan man fort gå over noen grenser og foreslå å gjøre ting man egentlig ikke er klar for. 

Siden det kan være vanskelig å vite helt sikkert hva den andre EGENTLIG mener, så er det lurt å spørre helt konkret. Kanskje er det noe han sier for å gjøre deg og seg selv kåt? Dersom han mener det seriøst så må du være modig å si ifra at du ikke er het DER enda, men at du liker han kjempegodt. 

Det er uansett ALLTID en god ide å møte noen, snakke sammen, gjøre noe sammen og finner ut om man liker vedkommende også i virkeligheten før man avtaler sex. 

Si at du trenger mer tid og at det er for tidlig for deg, dersom han ikke respekterer dette er han ikke noe å samle på. 

Her er en artikkel med tips til hva du kan gjøre eller svare dersom han fortsetter å mase.

Det er bare DU som bestemmer når og med hvem du skal ha sex. Og sex skal alltid være ønsket av begge parter. Begge har et ansvar for å respektere og behandle hverandre bra. Det innebærer også å vente til den andre er klar for sex. 

Håper dette løser seg for deg, heia deg!!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer

Hvorfor sender noen nudes?

Her har du bananen min (#ikkegreit)

Noen sender nakenbilder for spenning og fordi de blir kåte, noen ønsker å flørte eller finne en kjæreste, mens andre kan føle seg presset til det.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sosialhjelp
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sosialhjelp