Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få tilbake livsgleden igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har gått gjennom 10 år med mobbing, hatt flere kjærester som var seksuelt utro, og vært i en bilulykke. Så jeg sliter med livsglede for å komme meg gjennom hverdagen. Jeg har litt arbeidserfaring, men droppet ut av høyskolen da jeg fikk tilbud om forfremmelse. I ettertid pga. syken min så ble jeg anbefalt av arbeidsgiver å si opp. Jeg måtte flytte inn med mine foreldre igjen, og NAV mener jeg ikke har rett på AAP eller dagpenger. Jeg går jevnlig til psykiater for å finne en diagnose uten hell. Jeg har sett av lignende spørsmål her at dere knytter mangel av livsglede opp mot depresjon. Utfordringen min er at min mangel på livsglede er at folk bare vil hjelpe meg for å få meg ut i arbeid, så jeg kan bidra til å betale skatt. Slik jeg ser samfunnet i dag, så er det et moderne slaveri. Jeg har venner på Facebook som tjener $100 000 i måneden, og NAV prøver å rettferdiggjøre en lønn på 200 i timen. Hva kan jeg gjøre for å få mer livsglede når systemet er ødelagt? Takk for svar

SVAR

Besvart 02.05.2019 09:54:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
account_circle