Hopp til hovedinnholdet

Blir redd når jeg møter kjente

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er jente på 15 år. I det siste har jeg vært veldig lat. Jeg har ikke gjort så mye ut av livet. Pappa klager også på at jeg er mye hjemme, men det er det en grunn til. Jeg tørr rett og slett ikke. Byen jeg bor i er ikke stor, og det er vledig stor sjanse for å treffe på noen du ikke vil møte. Om jeg får rundt i gata eller er på sammenkomster blir jeg redd. Et eksempel: På nyttårsaften i fjor hadde mamam inviteert mange, som vi pleier. Men denne gangen var dte anderledes. Jeg gjemte meg på rommet. Det er mulig at jeg er redd for å møte mennsker. DEt skjer veldig ofte i butikken. Om det står noen bekjente i køen, så utsetter jeg det. Trenger hjelp! Er dette bare at jeg er sjenert eller er det angst?

SVAR

Besvart 30.05.2019 10:17:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle