Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sosial angst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har sosial angst. Vedlig ille sosial angst. Jeg får panikk når jeg møter mennesker jeg ikke kjenner. Mandag om 3 uker skal skolen min og en annen skole ha idrettsdag sammen og jeg gruer meg sååå mye og får nesten ikke sove om nettene pga at jeg tenker på dette. Jeg har fått angstanfall mange ganger. Jeg har veldig lyst til å skulke skolen den dagen for å slippe å utsette meg selv for enda et angstanfall.

SVAR

Besvart 29.05.2019 11:20:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle