Hopp til hovedinnholdet

Hvordan komme meg inn i en sammensveiset familie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en helt vanlig gutt som lurer på hvordan jeg skal få til og komme meg inn i en sammensveiset familie. Har mange venner, men ingen som jeg trives med, nå har jeg funnet en familie som er så sammensveiset at de omentrent aldri er sammen med noen andre. De er en familie med en jente som jeg holder litt på med. Men problemet er at jeg aldri blir en del av den herlige gjengen de er. Drømmen min er å være som en sønn i huset dems. Men jeg har ingen sosiale antenner, så har ikke peiling på hvordan jeg skal klare de. Kjenner de igjennom langrennsklubben, og vi går på ski sammen. Håper de ble nesten OK formulert, å håper på supre svar, NB har lest igjennom de fleste artikklene deres på forhond Tusen takk på forhånd :))))

SVAR

Besvart 03.06.2019 22:10:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle