Hopp til hovedinnholdet

Jeg gjør ingenting om dagen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hey. Så jeg gjør egentlig aldri noe om dagen. Jeg sover, er på nettet, drar på skolen, kommer hjem, er på nettet, gjør litt lekser, så er jeg egt på nettet hele dagen etter det. Jeg har det veldig vanskelig for tiden og har skrevet om det til dere mange ganger. HELE dagen sitter jeg enten på pc, er på telefonen, eller ser på tv. Jeg er aldri ute lengre fordi jeg har mistet alle vennene mine og hater å være ute og være sosial. MEN jeg lurte da på om å være online, liksom er min måte å stenge ute all smerten jeg bærer på for å tenke på noe annet? og jeg har ikke glede for å gjøre noe lengre. bare sitter inne og gjør ingenting. takk for svar! om du egt skjønte hva spørsmålet mitt i det hele tatt var... hilsen jente 13 år :)

SVAR

Besvart 24.11.2016 21:10:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle