Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få foreldrene mine til å la meg spille?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er nettop blitt 12 år og får bare lov til å spille i helgene. Nesten alle jeg kjenner får lov til å spille ivertfall litt i ukedagene. Foreldrene mine sier at siden de har 4 barn greier de ikke å holde styr på oss f.eks hvis en går på do og sier at han må få 5 min ekstra spilletid og en annen sier at det ikke var så lenge liksom. Det er EN i klassen min som har den samme reglen og jeg tror at foreldrene mine har hermet etter dem. Slik har vi hatt det i 2 år. Jeg har kjøpt en ps4 og andre ting og det føles som om jeg har kastet bort kjempemye penger. Jeg har en lillesøster som elsker å sladre så hun bryter seg av og til inn på rommet mitt og ser at jeg spiller og løper opp og sier det til mamma eller pappa. Jeg syntes det er veldig urettferdig at mange andre for lov til å spille litt i hverdagene og hvordan kan jeg få foreldrene mine til å la meg spille????

SVAR

Besvart 30.03.2017 17:08:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Lurer du på hvorfor noen spill har høyere aldersgrense enn andre og hva symbolene på spille betyr? Da bør du få med deg dette.

 

Les mer
account_circle