Hopp til hovedinnholdet

Hvordan hjelpe venner med angst og depresjon?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er i en vennegjeng på fem jenter to av de sitter og spiller mye på PS4 og er ikke særlig sosiale. Vi tre andre har merket at dette har gjort noe med oss som vennegjeng siden vi aldri er med hverandre på fritiden, og de to som spiller aldri vil bli med ut. Så vi bestemte oss for å snakke med dem for at de kunne forstå problemet vårt. Da kom det fram at de begge har angst noe vi viste litt fra før men å at de var deprimerte å hadde ikke lyst til å være med folk bare være alene på rommet. De går begge til legen og snakker om problemene sine og hun ene har begynt til psykolog. De forteller at de anbefaler at de prøver å være sosiale vertfall en gang i uken.Jeg personlig tror at de begge hadde fått det bedre vis de sluttet å spille så mye. Hun ene er veldig avhengig å det er det eneste hun gjør, det er ofte hun ikke legger seg før mellom 3-5 på natta. På skolen sitter hun bare å ser på videoer av at folk spiller. Hva skal vi andre gjøre for at de skal bli kvitt angst og depresjon?

SVAR

Besvart 16.04.2018 20:24:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle