Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få spille mer? Jeg vil ta selvmord.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hva kan jeg gjøre for å få spille mer. Moren min lar meg ikke spille i vanlige dager. Når det er helg, så spiller jeg 5 timer uten stopp. Jeg vet at det er mye, men jeg får mye kjeft og blir sur. Jeg gjør veldig bra på skolen. Hva kan jeg gjøre? Alle vennene mine på skolen kan spille hele tiden og de får dårligere karakterer enn meg. Mangler jeg noe i livet mitt. Jeg vil bare ta selvmord og bli ferdig med hele livet mitt. Jeg vet at det høres dumt ut å ta selvmord på grunn av spill. Men jeg skal vente på svar fra dere. Så kan jeg tenke på det.

SVAR

Besvart 03.03.2019 12:18:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Sjekk om du spiller for mye

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

 

Les mer
account_circle