Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke noe å stå opp til om dagen....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter med at jeg ikke har noen ting å stå opp til om dagen. Jeg har gamet så og si hele livet, fram til litt før sommerferien hvor jeg bestemte meg for å selge gaming pcen, og slutte å game for godt, siden det bare ødelegger livet mitt. Jeg har gått glipp av mye på skolen, jeg er på samme nivå som en autist i sosial trening, er utrent og for tynn, har aldri vært på fester eller hatt sex og har ingen hobbyer. Jeg ble også presset ut av videregående pågrunn av for få lærlingplasser. Og alt dette har gjort at jeg ikke kommer noen vei i livet. Har heller ikke jobb. Jeg tenke ikke over at jeg ikke hadde noe annet å gjøre i livet. Jeg bor på et sted som ikke tilbyr noe jeg er interessert i. Så nå sitter jeg her og vurderer å kjøpe en ny gaming pc og fortsette å game. Jeg er redd for at jeg kommer til å spille bort livet mitt helt fullstendig og bli mer deprimert enn det jeg er fra før. Det er veldig mange ting jeg kunne lagt til, men har ikke plass. På forhånd takk for hjelp:)

SVAR

Besvart 20.12.2019 11:36:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle