Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å få lov til å spille på kvelden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt som liker å spille mye, men foreldrene mine lar meg aldri spille om kvelden. Det vil si noen ganger kan jeg ikke spille etter 20 andre ganger etter 21, men jeg får aldri lov til å spille hele kvelden, husker ikke sist jeg gjorde det. Selv i helgene må jeg være oppe i stuen hver eneste kveld å se på tv med de. I ukedagene spiller jeg noen ganger rett etter skolen og helt til jeg ikke får lov, som jeg skjønner er greit nok, men mange ganger gjør jeg ikke det, og selvom jeg ikke har spilt hele tiden etter skolen, kanskje bare 1 time eller ingenting, så får jeg fortsatt ikke lov til å spille på kvelden, det er veldig sjeldent. Er det noe jeg kan gjøre for å få lov til å spille på kvelden?

SVAR

Besvart 13.03.2020 10:58:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
account_circle