Hopp til hovedinnholdet

Jeg er spillegal og spiller mange timer hver dag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er spillegal jeg spiller over 6 til 12 timer vær dag kan dere hjelpe meg vær så snill. Målet mitt er å bli verdens beste fotball spiller men jeg spiller så mye. Men derfor jeg spiller så mye er fordi jeg blir mobbet og ikke har noen og være med kan dere vær så snill og hjelpe meg Jeg har snakket med mamma og pappa om dette de vet det og jeg trener på det. Hvis jeg får hjelp så blir jeg veldig veldig glad. Fordi dere har hjulpet så mange andre stoler jeg på dere. TUSEN TAKK

SVAR

Besvart 04.08.2020 16:46:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snu spilling til noe positivt hjemme

Spill er moro, men det er ikke like moro når det blir et tema for krangling hjemme. Her er noen tips til å gjøre spilling til noe foreldrene dine er mer positive til.

 

Les mer
attach_file

Slik hjelper du en venn med spilleproblemer

Kjenner du noen som sliter med spilleavhengighet, men er usikker på hvordan du kan hjelpe? Her er rådene for deg som ønsker å hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle