Hopp til hovedinnholdet

Kan dere gi meg noen råd om hvordan jeg fort kan bli god i Fortnite?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har begynt og spille fortnite siden juli, er ikke så god men har lært noen triks på veien. Men jeg er den dårligste personen Av vennene mine.vi spiller og alle klager på at jeg dør hele tiden. Vennen min som er liksom er nybegynner fik mye skryt da hun spilte med oss, er glad på hennes vegne men..det var også første gang jeg spilte med venene mine INGEN sa du er god, vi må være på lag. Hun FLINKESTE AV oss alle sa at hun ville ha hun andre venninne min altså hun som er nybegynner isteden for meg .fordi det var liksom det bra lage sa hun. Det skuffet meg litt siden hadde gledet meg til at de skule si så flink du er. hadde liksom forestilt meg det. Jeg vil bli KJEMPE GOD I FORTNITE Jeg vet det krever øving men. Vil gjøre så mye jeg kan. Så hvordan kan jeg liksom bli flink i det jegvil bygge mye.drepe mange uten at noen dreper meg først Jeg lurer på om dere kan gi meg noen råd setter urolig pris på det! og hvor lang tid tar det før jeg blir GOD i fortnite. Jeg skal Øve vær D

SVAR

Besvart 16.09.2020 13:03:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Viktig med komplimenter?

Det er flott å høre når noen synes positivt om oss, og det er bra for selvtilliten! Men har det noe å si hvem komplimentene kommer fra? Og når blir komplimenter til smisk?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Lurer du på hvorfor noen spill har høyere aldersgrense enn andre og hva symbolene på spille betyr? Da bør du få med deg dette.

 

Les mer
account_circle