Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mareritt etter å ha spilt Five Nights at Freddy's...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hvorfor meg hvorfor meg? jeg vet jeg burde skame meg men jeg vile spille det så gjerne men nå har jeg halusinerer om purple guy (han er mann fra spilet). det er ifølge en fnaf lore at purpelguy er mann som drepte en barna på spilet og dete førte til spøkelsene til barna kom i antimatronics og jeg vet dete høres dum ut men jeg har mareritt om det. siden jeg er barn m\ jeg er jeg red d for purple guy og han kommer i natt og ser meg men hvis han ikke finnes jeg er fortsat lit redd. har snaka med familie men de bare ler av meg og sier at bite of 87 er en vits1 og jeg blir så red og får ikke sove lenger hvis jeg ike pruple guy finnes han finnes!!!!!!!!!!

SVAR

Besvart 04.10.2020 08:49:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor er det aldersgrenser på spill?

Lurer du på hvorfor noen spill har høyere aldersgrense enn andre og hva symbolene på spille betyr? Da bør du få med deg dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle