Hopp til hovedinnholdet

Om hvordan snakke med jenter og avhengighet av datamaskinen  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei dere! DEL 1: Forelskelse Jeg må si at jeg aldri har hatt en kjæreste før, og jeg tror jeg aldri kommer til å få en heller. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er liksom ikke så god til å snakke med jenter og jeg vet ikke hvorfor. Jeg mener selv at jeg er snill, og hvis jeg hadde hatt en kjæreste ville jeg ha hatt orden på hva hun driver med. Utseendemessig er jeg ikke altfor kjekk. Jeg har en litt for lang nese som ødelegger alt. Bare hvis nesa hadde vært kortere villie jeg vært superfornøyd, og jeg tror jeg skal operere den når jeg blir voksen. Men, jeg tror kanskje at jeg liker en jente på skolen min, og hun har smilet når hun har snakket til meg, og hjulpet meg med et mattestykke når jeg spurte henne om det. Men, jeg må lære meg å holde samtalen i gang, jeg er verdens dårligste til akkurat dette. Liker jenter at en gutt danser, eller synes de det er teit og dumt? Jeg har danset Michael Jackson siden jeg var 7 år, og syntes det er kult! jeg syntes jeg er god, men jeg syntes det er flaut å danse for jenter, fordi de kommer til å le av meg. Jeg er god til å undervurdere meg selv. DEL 2: Litt hjelp med livet mitt En annen ting, er at jeg sitter altfor mye foran pc-skjermen. Jeg er avhengig av dette, og jeg vet ikke hvordan jeg skal slutte. Er det kanskje dette som er årsaken til at jeg ikke er så god til å snakke med jenter? Jeg setter pris på om dere svarer ordentlig, tusen hjertelig takk :)!!!!!

SVAR

Besvart 10.01.2012 21:34:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruker du mer penger på spill enn du ønsker?

Klarer du ikke å kontrollere lysten til å spille - selv når du ikke har penger? Da kan du være spilleavhengig. Les mer om symptomene og årsakene til spillproblemer her.

 

Les mer
attach_file

Sjekk om du spiller for mye

Lurer du på om du er spillavhengig? Her er rådene for deg som spiller for mye.

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle