Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å gå ned 5-10 kilo på to uker

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er det mulig å gå ned 5-10 kilo på 1-2 uker? Og hvordan isåfall? Jeg er 164 cm og veier 49 kilo.. trener 2 ganger i uka fast + litt selvtrening og del fysisk aktivitet utenom trening, som for eksempel på skolen er jeg alltid aktiv i friminuttene, og er mye ute med venner osv. Men for ca 4 måneder siden veide jeg 45-47 kilo, jeg spiste litt mindre da enn nå, men ikke mye, så hvorfor har jeg gått opp i vekt nå? Hva skjer hvis jeg går ned 10 kilo? og går det fint om jeg spiser et eple, en brødskive og litt middag om dagen, eller burde jeg spise mindre?

SVAR

Besvart 21.10.2020 11:20:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør hverdagen din sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle