Hopp til hovedinnholdet

Jeg har anoreksi og har gått opp mye i vekt. Jeg er størst på trinnet mitt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år som har slitt og sliter mye med mat og kropp. Jeg har hatt/har anoreksi og godt opp i vekt siden sommeren. Før sommeren veide jeg 41 kg og det var tydeligvis farlig undervektig for min høyde og alder, så jeg måtte gå opp i vekt. Vekten jeg har godt opp synes veldig på kroppen min. Jeg går hos bupa/bup. Jeg spiser ikke lunsj fordi jeg er på skolen, men mamma og pappa tror det. Siden jeg fortsatt skal gå litt opp i vekt må jeg spise frokost, egentlig lunsj, mellom måltid, middag, dessert og kveldsmat. Jeg prøver å slanke meg fordi jeg synes jeg ser overvektig ut. Jeg er den tykkeste på hele trinnet, men mamma, pappa og søsteren min sier jeg ser slank ut. Er jeg tynn/slank hvis jeg veier ca 51 kg og er ca 162 cm?

SVAR

Besvart 13.12.2020 21:50:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle