Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13 år har dårlig selvtillit og har sluttet å spise.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 13år og jeg har begynt å få veldig dårlig selvtillit den siste tiden har sluttet å spise endel mat som f.eks. Frokost, lunsj , kveldsmat .. Og spiser mindre enn vanlig til nissen siden jeg prøver å gå ned i vekt, har allerede godt ned 2kilo på 1-2 uker ( er 1,74 og veier 55,9kilo) er det dumt av meg... ? Jeg snakker med sosiallæreren på skolen men har ikke sakt noe om det.. Men jeg har veldig mange venne problemer som har ført til en god ting, så jeg har nesten ingen å vende meg til med problemene mine.. Jeg sier at det går bedre til alle og til foreldrene mine, men jeg får nesten ikke noe søvn fordi jeg gråter når jeg skal sove... Jeg tar ting veldig personleg å det har ført til dårlig selvtillit.. Hva kan jeg gjøre får å være fornøyd med meg selv og kroppen min... Jeg vet jeg er tynn men jeg følte at jeg var for tung! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!! Jente 13

SVAR

Besvart 23.11.2013 19:23:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle