Hopp til hovedinnholdet

Klarer ikke gi slipp på mitt fokus på mat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har slitt med depresjon lenge, men føler det er litt på bedring.. men det som jeg ikke klarer å gi slipp på er mitt fokus på mat, jeg sliter med bulimi. Jeg har prøvd å slutte å kaste opp maten lenge nå, men det har blitt en vane, noe jeg føler er naturlig å gjøre. Når jeg spiser går det bra i starten, men etter hvert klikker det og jeg spiser alt for mye, og når jeg allerede har startet føler jeg at jeg bare kan fortsette siden jeg nå har gått så langt at jeg må få det opp uansett.. jeg veier 50-53 kg og er 1,64/1.65 lang, jeg føler meg så kraftig og jukk, jeg trener så og si hver dag, og føler ingenting funker, jeg har såkalte tvangstanker om trening og det er noe jeg MÅ ikke vil. kan du være så snill og si Helt ærlig om du syntes jeg høres stor ut, eller om det er noe som er normalt. har du noen tips om hvordan jeg kan få det bedre med meg selv, noe jeg må gjøre daglig eller noe slikt? jeg har prøvd å snakke med lege, men jeg vil ikke til spesialister som legen sa.

SVAR

Besvart 24.09.2014 11:04:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle