Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg slutte å kutte meg og slutte å kaste opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er men jente på 18 år, og har begynt å kaste opp maten min nå i det siste. Dettevhar holdt på i 3-4 uker ca. Jeg er 1,63 høy og veier 52.. Jeg vil ned i vekt og eneste muligheten jeg ser for meg er å kaste opp. Har drevet med selvskading i 3 år også fordi jeg ikke liker synet av å se meg selv i speilet. Jeg går ikke til noen psykologer eller noe. Er det noe du vil råde meg å gjøre? Hvordan kan jeg slutte å kutte meg? Og hvordan kan jeg stoppe å kaste opp? (Da det har blitt en avhengighet nå)..

SVAR

Besvart 08.12.2014 23:46:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle