Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg få panikkangst av for lite næring?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan man få panikkangst av for lite næring over tid? Jeg slet med det noen måneder tilbake, har kjent litt små angst nå i ettertid og er redd dette kan bygge seg opp. Jeg hadde også gått på en streng diet, som jeg forsatt gjør. Holder meg på et kaloriintakt på 200-500. Angsten gikk over men er redd den kan komme tilbake, kan det komme tilbake av underernæring? Og hvor lang tid kan dette ta før dere oppstår..?

SVAR

Besvart 15.04.2015 21:27:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Kroppen din trenger proteiner, karbohydrater og mange andre næringsstoffer for å virke som den skal. Her kan du lese om hva næringsstoffene gjør, og i hvilken mat du finner dem.

 

Les mer
account_circle