Hopp til hovedinnholdet

Som barn ble jeg mobbet fordi jeg var fet. Dette sitter i hodet på meg. Nå er jeg avhengig av avføringsmidler og jeg kaster opp. Jeg er livredd mat i kroppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har aldri likt meg selv. Som barn ble jeg mobbet fordi jeg var fet, så jeg trodde på dem. De sitter fremdeles i hodet og sier "du er fet" pluss alle de andre kallenavnene jeg har fått. I syvende klasse begynte jeg å sulte meg selv, noe som førte til stor vekttap. Problemet er at jeg fremdeles ser på meg selv som fet, og jeg sammenligner meg med andre. For 6 måneder siden prøvde jeg avføringsmiddel, og ble helt avhengig. Nå veksler jeg med å kaste opp maten og bruke disse pillene. Jeg har en daglig konkurranse med selvbildet, vekta, egentlig hele meg! Jeg er livredd mat i kroppen min! Er det noe jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 11.12.2015 20:55:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle