Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke matlyst og spiser kanskje 1-2 ganger om dagen. Lenge har jeg hatt angst og depresjon. Nå er jeg redd for å utvikle spiseforstyrrelse. Har dere noen tips om hvordan man holder fast på vekten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har slitet lenge med angst og depresjon og det har gått utover meg fysisk på kroppen min. Jeg spiser kanskje bare 1 eller maks 2 ganger om dagen fordi eg har 0 matlyst. Ingen frokost, ingen lunsj, middag også sover jeg som oftest. Har allerede mange problem som det er og det siste jeg vil utvikle er spiseforstyrelser. Og av og til tenker hjernen min at jeg har det allerede! Så jeg begynner å tro det. Det hjelper heller ikke når folk sier hva ha skjedd med deg? Spiser du ikke lenger? Har dere noen tips til meg? Om kosthold og greier og hvordan man holder fast på vekt (altså ikke svinger opp og ned for mye) og hvordan dette ikke går så langt til å bli en spiseforstyrelser? Takk for svar

SVAR

Besvart 30.01.2016 18:54:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du trenger å vite om næringsstoffer

Kroppen din trenger proteiner, karbohydrater og mange andre næringsstoffer for å virke som den skal. Her kan du lese om hva næringsstoffene gjør, og i hvilken mat du finner dem.

 

Les mer
account_circle