Hopp til hovedinnholdet

Jeg har opplevd mye trist og har det vanskelig i familien nå. Kan jeg bruke Marijuana lovlig for å hjelpe meg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har opplevd at søskenbarnet mitt døde når han var 15år min far når han var 46år min bestemor når hun var 69år min bestefar når han var 79år min katt "purre" jeg har opplevd av å stresse av at moren min har en muskel sykdom som gjør til at hun greier minimalt og jeg vet ikke om vi greier å beholde huset + min bror har vært innlagt ett par ganger med hjertet. Så jeg har mye på skuldrene mine og opplevd litt for mye. Jeg lider av tvangstanker,spiseforstyrrelser diagnosert av meg selv, og av det jeg har lest. Og det eneste som hjelper meg, grunnen til at jeg ennå er her er weed. Og jeg lei av å gå uten for loven. Er det noen mulighet jeg kan få tak i marijuana lovlig med alt det jeg har opplevd og sliter med?

SVAR

Besvart 21.04.2016 22:47:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Problemer hjemme? Få hjelp av familievernet

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

 

Les mer
attach_file

Sorg ved sykdom og død

Her finner du eksempler på flere situasjoner der man kan oppleve sorg. Ungdom har kommentert hvordan de har opplevd å takle dette.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle