Hopp til hovedinnholdet

Brekninger og spiseforstyrrelse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer rett og slett på om det finnes noe jeg kan gjøre selv for å fikse en eventuell elektrolytt-forstyrrelse? Jeg har hatt en periode på kanskje 5 mnd med periodevis fremprovosering av brekninger... Jeg vet dette er dumt, og jeg tror jeg endelig har klart å legge det bak meg. De siste gangene det har skjedd, har jeg fått hjertebank i ettertid i tillegg til hodepine. Det er uaktuelt å skulle fortelle noen om det. Jeg lurer egentlig bare på om en eventuell Kalium-mangel vil kunne kureres med å spise mat med mye kalium i seg. Som sagt, det er en periode som jeg nå er forbi.

SVAR

Besvart 26.02.2017 14:42:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle