Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter mye nå. Jeg stresser veldig mye og har mye uro inne i meg. Jeg har spiseforstyrrelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg sliter mye nå. Jeg stresser veldig mye og har mye uro inne i meg. Jeg har spiseforstyrrelse. Jeg sliter mye med tanker om å selvskade og selvmord men det vet ingen om. Jeg stresser og tenker mye på skole og venner. Jeg føler meg ensom og venneløs selv om jeg har det. Jeg stresser med skole og karakter. Alt i livet mitt stresser meg og jeg klarer ikke å holde styr på det. Jeg vil noen ganger bare ta mitt liv eller bare stikke av fordi alt ville ha vært lettere. Jeg er innlagt på ungdoms psykiatri for spiseforstyrrelse. Jeg vurderer å rømme der fra. Hva skjer hvis jeg rømmer? Hvis de ringer politiet. Får jeg noe på mitt rulleblad. Noen ganger så vil jeg bare få et raserianfall på de som jobber her og bare ødlegge og kaste alt rundt meg fordi jeg hater de som jobber her og å være innlagt. Hva skjer hvis jeg gjør det? Ringer de politi? Kan jeg bli anmeldt eller få noe på rullebladet?

SVAR

Besvart 10.04.2017 11:27:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stressa? Appen SMART kan hjelpe deg

Du kan oppleve stort stress hvis du utsettes for en krise eller katastrofe, eller du kan kjenne økt stress om du har mye arbeidspress og oppgaver du skulle ha gjort. På SMART-appen finner du tips, råd og øvelser for å takle stress.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har. Spørsmålet er derfor ikke om vi er sinte, men hvorfor vi blir sinte og om vi opplever å ha kontroll over sinnet. Les artikkelen og lær mer om hvordan du kan takle ditt eget sinne.

 

Les mer
account_circle