Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil utvikle spiseforstyrrelse, for da blir jeg tynn. er veldig opptatt av vekta

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
Er altså en jente på 14 år. Er 163 cm høy. En dag kan jeg veie 48.7 en annen 52.3, det varierer veldig. Men jeg veier meg flere ganger hver dag. Jeg synes jeg har for mye fett rundt livet og rompa og hoftene. Livvidden min er 69cm og hoftevidden er 90cm.. Altså altfor mye. Har alltid ønsket å være tynn, og folk synes jeg er normal. Men noen ganger får jeg kommentarer som; du er bollete. Og slike stadige kommentarer har nå ført til at jeg er veldig bevist på hva jeg spiser, og jeg husker alt jeg har spist en dag. I tillegg har vi lært om kalorier og prøvd ut et program kalt "Mat på data." Før overspiste jeg, og spiste mye godteri. Nå spiser jeg mindre enn før, ikke godteri i hverdagen, prøver å hoppe over måltider og prøver å sulte meg. Jeg får veldig dårlig samvittighet når jeg spiser like mye som andre vil si er normalt. Og noen ganger vemmes jeg når jeg ser sjokolade eller annen fet mat. I dag har jeg spist:
Til frokost: en halv skive med ost og 2 glass multivitamindrikk.
Klokken 12: en halv skive og to klementiner
Klokken 4: to pitabrød og en liten banan
Men har ikke spist middag, den spiser vi rundt 7-8. Dette er veldig mye i forhold til hva jeg pleier, og nå har jeg dårlig samvittighet.
Jeg har lyst til å utvikle spiseforstyrrelse, da blir man jo tynn. Men vil samtidig ikke fordi jeg kan miste mensen og alle de dumme tingene. Men ellers ser jeg på spiseforstyrrelse som noe positivt for meg.
Hele min hverdag tenker jeg på hva jeg har spist og planlegger for å spise minst mulig. Noen ganger sjekker jeg også Mat på data. Der legger jeg inn ALT jeg har spist en dag, noen ganger kommer det på 1000 kilojoule. Jeg trener minst 4 og maks 5 ganger i uka, så jeg vet at dette er for lite. Men jeg liker det fremdeles. Er dette tegn på utvilking av spiseforstyrrelse?
Hilsen en som synes å kaste opp er utenkelig.
account_circle