Hopp til hovedinnholdet

Hatar meg sjøl og prøva å gjere alt eg kan for å kasta opp maten igjen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Eg hata meg sjøl. Korleis eg ser ut korleis eg e og generelt alt. I de siste har eg ikkje ete noke å kver gong eg ete, ete eg bare litt og så sitte eg på bade å grine å prøva å gjere alt eg kan får å kaste de opp igjen. Ka skal eg gjere å e ditta en spiseforstyrelse eller noke ?

SVAR

Besvart 13.06.2017 21:29:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle