Hopp til hovedinnholdet

Har akkurat snakket med en lærer om problemer.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Har akkurat snakket med en lærer som også er søstra til samboern til mora mi. Stoler på henne og hun er den eneste på skolen som jeg kan snakke med om dette probleme. det var kleint og rart, men måtte snakke med en person som kan snakke med helesøster osv for at jeg skal bli bedre. tørr ikke gå til helsesøster selv. kejnner henne ikke noe godt og da blir det rart. frotalte henne at jeg har problemer med spising. spiser ikke og om jeg gjør det så kommer det opp igjen med vilje. angrer litt nå for jeg kjenner dattra hennes og liksom ja det er for rart egentlig. er så stressa omg. vet ikke hva som kommer til å skje nå egebtlig er bare så stressa.

SVAR

Besvart 28.08.2017 12:55:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
account_circle