Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil være PERFEKT, men jeg er det motsatte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei !

Jeg vet absolutt ikke hva jeg skal gjøre. etter sommeren fikk jeg spiseforstyrrelsen bulimi, livet ble meningsløst og det eneste som betydde noe var mat, mat, mat, og slanking. På skolen la læreren merke til at jeg alltid virket trist, og jeg sank i karakterene. Før juletider, sluttet jeg å spy, men fortsatte å prøve å slanke meg. Det endte mange ganger med at jeg overspiste som igjen førte til selvforakt.

I Jula tenkte jeg ikke sånn kjempemye på mat, men var veldig glad da jeg ble syk og ikke kunne spise.

Så begynte vi på skolen igjen, alt ble mye verre. HVer dag når jeg ser de tynne, pene og utadvente veninnene mine, får jeg bare lyst til å legge meg ned å gråte. Noen ganger går jeg inn på do i timene og gråter.

Jeg hater livet mitt for tiden. Er det disco eller andre sosiale sammenkomster, gruer jeg meg. Jeg ser på stygge feite meg, 1.68 cm 57 kilo!!! i sommer veide jeg 54, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!!! Spiser ca. 1000 kcal om dagen. Kjenner at jeg blir tynnere. Men så er jeg så mye trist og har selvtilitt lik 0, så kanskje 2 dager i uken overspiser jeg ekstremt mye!

Snakker med helsesøster ca. 1 gang i måneden. Hun sier hun er veldig bekymret for meg, men hun vet ikke hva hun skal gjøre. Jeg har nektet henne i å ta kontakt med familien.

Mamma og pappa fikk vite det når jeg fikk bulimi, men jeg lovet at jeg hadde sluttet å spy, og da var det helt greit igjen. Mamma har sagt at hun ikke tror jeg klarer å slutte å spise. Men det gjør jeg. Har jeg gått opp til 60 kilo, neste gang jeg får veid meg. da skal jeg sulte meg selv. Jeg bryr meg ikke om jeg dør. Hva er vitsen med å leve når jeg tenker på slanking 12 timer om dagen i tilegg til at jeg drømmer om det hver natt?

Hver gang jeg ser på meg selv, ser jeg bare en feit og STYGG person. Jeg klarer ingenting. Jeg er ikke utadvent, morsom, pen, tynn, flink eller noen ting. Jeg hater meg selv hvis jeg gjør en bittebitteliten feil. Jeg vil være PERFEKT, men jeg er det motsatte.

Hva skal jeg gjøre?
Er det noe håp for meg?
Vil jeg noen gang få god selvtillitt?

håper jeg får svar fort, før jeg tar livet mitt..

SVAR

Besvart 01.02.2009 14:51:48
account_circle