Hopp til hovedinnholdet

Mat er et vanskelig tema, jeg er redd for å bli tykk, hjelp meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg synes mat og det å spise er et vanskelig tema. Jeg greier ikke spise frokost eller å spise på skolen. Uten om det spiser jeg mye, til og med litt for mye. Jeg skammer meg vêr gang jeg spiser og er redd for å bli enda tjukkere en det jeg er nå. Jeg er alt litt tjukk, men ikke så tjukk at det er et problem. Jeg føler meg veldig ukomfortabel med min egen kropp og går helst i store klær sånn at folk ikke kan se den store magen min. Jeg har ikke lyst til å tenke mere på dette så plis, HJEL MEG!.

SVAR

Besvart 18.01.2018 22:14:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle