Hopp til hovedinnholdet

Hei. (Fint om dere ikke publiserte dette innlegget slik at alle så det, er så mange av vennene min...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
(Fint om dere ikke publiserte dette innlegget slik at alle så det, er så mange av vennene mine som er på denne siden. Så vil helst bare at det er jeg som ser det).
Jeg kan jo forklare litt om problemet mitt først da, sånn at det kanskje blir litt lettere å forstå.
For 4 år siden fikk jeg diagnosen anorexi, og ble innlagt på sykehuset, med en BMI på 12/13. Jeg var ekstremt utmatta og alt vare bare rot. Mens jeg hadde anorexi fikk jeg også diagnosen tvangshandlinger/tvangstanker. Jeg ble "kurert" med å gå til psykolog, men det har aldri forsvunnet helt. Jeg sliter fortsatt veldig med disse handlingene, og hele hverdagen min handler egentlig om å gjøre spesielle ting, noe som går ut over venner o.l. Jeg har egentlig aldri heller blitt helt frisk av anorexien, selv om jeg har sagt det. For 2 år siden begynte jeg igjen å slanke meg, mamma merket det og hun gikk vel rett og slett av hengslene. Jeg startet å spise igjen, men ikke helt normalt.
Nå veier jeg 52 kg og er 177 cm lang. Jeg slanker meg fortsatt, men nå er det ingen som legger merke til det. Jeg spiser 500 kcal om dagen og trener 1 time hver dag. Det eneste jeg spiser er middag + frukt. Jeg har alltid hatt forferdelig vondt i magen, og jeg har angst mot å kaste opp. Derfor orker jeg bare ikke spise når jeg har vondt i magen fordi jeg er redd jeg blir syk. Det har pågått i to uker nå med bare middagsmat, og jeg blir utrolig utslitt + at jeg arbeider hardt med skolesakene mine. Har jeg egentlig aldri blitt frisk av spiseforstyrrelsene og tvangstankene mine? Hva skal jeg gjøre ?
Ene læreren min vet forresten at jeg har vondt i magen hele tiden, og hun er veldig redd for meg. Men hun vet ikke om noe annet. Jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre, vill jo gjerne spise :(
Vær så snill, hjelp meg.
Hilsen utslitte meg.

SVAR

Besvart 07.02.2009 19:15:03
account_circle