Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer når man har anoreksi, hvordan snakke med lege eller bli innlagt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg lurer på hva som skjer om man har anoreksi. NØYE! Hva skal man si for å gå fram? Må jeg prate med lege, i så fall hva sier h*n? Må jeg gjøre noe spesielt hos legen? Hva skjer etter det? Blir man innlagt på sykehus? Hvor lang tid tar det? Må familien vite om det? Kan man bli tvangsinnlagt? Hvor lav BMI må man ha? Hvor lite er lite å veie? Var litt mange spørsmål men... hehe. Vil veldig ha svar nøye og detaljer, om mulig.

SVAR

Besvart 26.02.2018 22:10:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle