Hopp til hovedinnholdet

Jeg er ikke sulten, kan det bety at jeg har anoreksi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! de siste dagene føler jeg at jeg har mistet sultfølelsen. jeg har prøvd å spise måltider med ca 4 timers mellomrom som vanlig selv om jeg ikke har vært sulten, men har blitt kvalm, og ikke hatt lyst til å spise mer pga det. nå er klokken 19:21, og jeg har ikke spist siden ca. kl. 13:00 fordi jeg ikke har følt meg sulten. men jeg merker at jeg har blitt veldig kald på hendene, litt skjelven og litt slapp. jeg var veldig kvalm på morgenen for 2 dager siden. jeg tror det var eggløsningen, fordi jeg blir ofte kvalm om morgenen når jeg har eggløsning. kan det ha vært eggløsningen som har fjernet sultfølelsen? og hvordan kan jeg få den tilbake? jeg vil ikke si noe til mamma, fordi når søstra mi fikk anoreksi, så sa hun bare at hun ikke var sulten hun også. kan det være anoreksi? jeg føler at jeg har lyst til å være sulten, men at jeg ikke blir det allikevel.. jeg føler ikke at jeg har anoreksi. hva tror dere det kan være, og hva burde jeg gjøre? på forhånd takk :)

SVAR

Besvart 02.03.2018 20:11:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer hvis du hopper over frokosten

Kroppen din trenger frokost! Les hvorfor her.

 

Les mer
attach_file

Hva påvirker matlysten?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange faktorer i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst, og for å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse faktorene og finne ut om de påvirker DIN matlyst.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle