Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg tørre å spise mer, jeg har anoreksi.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har anoreksi. De hjemme sier jeg spiser like mye som en 3 åring i tillegg til oppkast flere ganger om dagen. Er 153 cm høy og x kg. Hvordan jeg kan tørre å spise mer? Har tenkt på å tørre å f.eks ta en halv frukt kl.10 ellee noe sånt, men trenger noen tips for å tørre. Har egentlig lyst til å klare 2 mellommåltider - ene kl.10 og et til kl.2 ca..

SVAR

Besvart 22.03.2018 22:08:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Hva er kalorier og hva brukes det til?

De fleste vet at kalorier finnes i mat og er noe kroppen bruker når man er i bevegelse. Men hva betyr det egentlig?

 

Les mer
account_circle