Hopp til hovedinnholdet

Har vært syk av anoreksi i fire år, føler meg så mislykket.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har slitt med anoreksi i 4 år nå, har sosial angst og depresjon. de siste månedene har jeg vært utrolig deprimert. feiler skolen, pga fravær, ja får det dokumentert men hjelper ikke mye hvis de ikke har vuderingsgrunnlag. jeg klarer ikke helt å komme meg ut å søke om jobb og føler meg helt passiv og tiltaksløs. blir utrolig frustrert når jeg senere finner ut at de jeg ville søke på trengte folk. jeg har mistet mange venner fordi jeg trekker meg tilbake. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for nav kunne ikke hjelpe meg. føler jeg aldri får jobb som gjør meg enda mer deprimert fordi jeg bare blir hjemme og føler jeg ikke mestrer noe. har i tillegg et utrolig dårlig forhold til pappa og får hele tiden høre jeg ikke kommer til å klare meg, blir uføretrygd. Dømt til å feile. Det gjør faktisk vondt å hele tiden få slengt mot meg fra familie at jeg kommer til å forbli mislykket. begynner å tvile på meg selv og sliter veldig med motivasjon nå. håper på svar

SVAR

Besvart 24.03.2018 21:37:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Men hvis du føler deg nedfor over lang tid, er det viktig å ta tak i det. Her er noen råd.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du ikke fullfører alle fag?

Har du strøket på eksamen eller ikke fått godkjent et fag? Her kan du lese hva konsekvensen blir for deg og hvilke muligheter du har til å komme deg videre.

 

Les mer
account_circle