Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få høyere forbrenning og gå ned i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jente 11 år her blir 12. 1.59/60 høy og har hatt mensen i ca et år snart. Lurer på noen spm Veier rundt 44/47 kg er dette vanlig? Vil gå ned i vekt trener ca 4-6 ganger i uka Kasta mye opp maten min for noen måneder siden og da gikk jeg ned til 41 kg, vil egt begynne med dette igjen men først vil jeg prøve andre ting for å gå ned i vekt. Hvordan få høyere forbrenning uten å begynne å spise mer? Og er det vanlig å spise rundt 204 kcal til frokost? Hvordan få vekk arr? Har 242 arr etter selvskading.. Ikke be meg søke etter helsesøser ens btw. Nå som jeg er i puberteten, så går jeg jo mye opp i veekt osv, vil jeg gå ned i vekt igjen etter hvert? Hvordan unngå å få panikkanfall når hver gang du stresser med lekser elr ser rot elr bare stresser/gråter? Og hvordan få vekk panikkanfallet? Er det greit å ta rundt 200 sit ups hver dag? Hvor mye mer veier muskler enn fett? Hilsen, jente snart 12!

SVAR

Besvart 04.04.2018 21:20:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

For tykk, for tynn eller rett og slett passe - hva er normalt? Det kan være vanskelig å vite. Dersom du ønsker en vurdering av vekta di anbefaler vi at du snakker med fagpersonell som lege, helsesykepleier eller ernæringsfysiolog.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Har du arr?

Ett arr, mange arr, dype arr, grunne arr. Hvordan vil de bli og hva kan gjøres?

 

Les mer
account_circle