Hopp til hovedinnholdet

Jeg tenker på mat og trening hele tiden? Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er begynt å bli veldig opptatt av mat og trening. Hater å trene, så jeg bare går og sykler. Og jeg prøver å få i meg så lite mat som mulig. Spiser gjerne middag, fordi foreldre legger merke til at jeg dropper middag. Men da er det så absolutt lite som mulig. Jeg tenker på mat hele tiden. Har alltid lyst på noe godt. Har lyst på chips, sjokolade og snop. Har lyst å dra på maccern og spise burger og chips. Har lyst å store middagsmåltid. Men jeg klarer ikke å spise lite når jeg først spiser. Jeg finner ingen mellom ting. Så jeg prøver å kutte ut. Men når man har spiseforstyrrelse, har man vel ikke lyst å spise så mye som jeg vil? Man går vel ikke rundt og kjemper for å ikke kjøpe noe godt når man er ute? Jeg er ikke i spiseforstyrrelse kategorien? Jeg bare slanker meg eller noe sånt?

SVAR

Besvart 27.05.2018 21:08:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle