Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gå ned i vekt, hater det jeg ser i speilet, hjelp meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har dere noe tips til å gå ned i vekt? Jeg trener hver dag, jeg går på turn og jeg spiser nesten ingenting. Men allikavel så er jeg så feit og stygg og ekkel. Jeg ser på meg selv i speilet på rommet mitt hver dag, og jeg hater det jeg ser. Er det normalt å veie x kilo og være 158 cm? Jeg vil gå ned 6 kilo til, og jeg trenger tips til å gå ned i vekt. Jeg har prøvd å spy ut det som jeg spiste, men jeg klarte det ikke så jeg stoppet heller å spise (altså jeg spiser noe da). Men jeg er såååå sulten!! Finnes det piller som stopper sultenhet? Jeg kan ikke spise, fordi jeg ser feit ut i dag, jeg ser feit ut hver dag, fordi jeg er feit. Jeg gråter hver gang jeg spiser noe og tenker at jeg fortjener ikke å leve. Hvis jeg skal bli mester i turn, se bra ut, passe klær, være fornøyd med meg selv, eller noe som helst så må jeg være tynn! Vær så snill og kom med tips til å gå ned i vekt.

SVAR

Besvart 13.08.2018 18:29:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle