Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for å legge på meg mer, spiser skikkelig usunt og mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13. De siste årene har jeg vært naturlig tynn. En periode da jeg var 6 år ble jeg nesten sendt til sykehuset. Men uansett, så har jeg spist skikkelig mye i det siste. Å jeg må alltid ha mat, jeg spiser skikkelig usunt (flere ganger i uken, nesten hver dag.) Spørsmålet mitt er egentlig om hvorfor dette skjer? Jeg er redd for å legge på meg enda mer, vil helst gå ned litt i vekt da jeg tipper jeg er vel rundt 50 kg. Værsåsnill ikke si at jeg er den eneste son opplever dette. Dette forverrer mitt selvbilde. Å jeg klarer snart ikke mer.

SVAR

Besvart 14.08.2018 21:11:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
account_circle