Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket og klarer derfor ikke å spise, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet at dere ikke kan svare på spørsmål om forelskelse, men jeg må nesten blande det inn uansett, beklager! Jeg har blitt utrolig forelska i en jente, og jeg har hatt problemer med å få i meg mat i en veldig lang periode. Jeg har det ikke hele tiden, det er av og på, men det skjer ofte. Noen ganger er det ikke noen grunn til det, mens andre ganger er det det. Jeg begynner å lure på om denne forelskelsen er grunnen til at jeg ikke har lyst på mat i det siste og blir kvalm av å tenke på mat. Hvordan skal jeg få fikset dette? Jeg har konstant vondt i magen fordi jeg ikke spiser nok (i dag spiste jeg litt taco til frokost og en halv toast til middag, og jeg vet at det ikke er nok). En måte som jeg tror jeg kan få slutt på det er hvis jeg spør henne om å bli sammen, men jeg vil ikke føle meg presset til å spørre henne bare fordi jeg har vondt i magen (men på en annen side er jeg desperat fordi det gjør så vondt). Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 15.08.2018 19:10:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at DU er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle