Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser lite, har jeg spiseforstyrrelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er usikker på om jeg har spiseforstyrrelser eller ikke.... tror at sånn sett alle i familien min og de i klassen min tror det. Jeg er ikke spesielt tynn, men føler alikavell at jeg må bli myyye tynnere (selvom folk sier jeg er tynn og goals og alt det der). Jeg spiser aldri frokost hvis ikke noen tvinger i meg mat. Ellers spiser jeg en liten bagett til lunsj, så spiser jeg ikke på sikkert 4-5 timer, og da spiser jeg nesten ikke noe middag. Spiser skjeldent kvelds også.. Jeg føler ikke jeg blir tynnere av dette, men alikavell gjør jeg ikke noe med deg. Jeg trener sånn sett aldri heller, så er ikke sånn at jeg ikke spiser men trener 24/7. Jeg har forandret meg en del i det siste, både med personlighet og utseende messig. B.la. Spiste jeg ganske mye før, nå spiser jeg veldig lite... vet virkelig ikke hva som er skjedd med meg Hjelp!

SVAR

Besvart 27.08.2018 20:52:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
account_circle