Hopp til hovedinnholdet

Hvor lenge kan man gå uten mat?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg bare lure på kor lenge man kan gå utan mat og drikke, og hjelpe det om man spise tyggis uten sukker eller drikker leskedrikk uten sukker? Jeg går på skule, og eg har ofte treningar, så er i fysisk aktivitet kvar dag. Jeg er 167 cm høg, og veger 46 kg. Hvor lenge kan man gå uten å besvime? Nå har jeg gått i snart 2 døgn uten mat PG drikke, men drakk en Pepsi Max og en tyggispakke igår.

SVAR

Besvart 05.09.2018 18:43:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle