Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder på å gå ned i vekt ved å løpe hver dag og spise lite.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig utviklet angst for å legge på meg. Det begynte i slutten av Juli, da jeg bestemte meg for å gå ned i vekt for å øke selvtilliten min da jeg fant ut at jeg hadde en bmi på 29 kåmma ett eller annet. Jeg veide litt under 80 kg og er ca. 158 cm. Jeg bestemte meg for å ha godtefri måned i August og fullførte det. Jeg begynte å jogge hver dag, og holder fortsatt på. Jeg har også bestemt meg for å ha godtestopp fram til høstferien.Men Nå i september veier jeg ca. 69 kg og har en bmi på 27 eller noe sånt. Jeg har lyst til å bli normalvektig, og for å bli normalvektig må jeg veie rundt 63,64 kg. Jeg jogger hver dag og jeg MÅ ha 10 000 skritt hver dag og helt mer.Jeg vil spise mindre fordi jeg har så lyst til å være normalvektig og Nå har jeg angst for å legge på meg og jeg vet at det kan bli et problem når jeg har nådd idealvekten min, og jeg vet at jeg ikke burde droppe måltider, men jeg gjør det likevel. Jeg vil spise sjokolade også, mn j kan ikke spise for da legger jeg på meg.

SVAR

Besvart 19.09.2018 00:09:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Her får du gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening!

 

Les mer
account_circle