Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg sulten og har fått anstrengt forhold til mat etter slanking.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg gikk i 2017 ned i vekt, ca.15-20 kilo. det trengtes, ettersom jeg er overvektig. nå har selvfølgelig problemet kommet at de kiloene sniker seg på igjen. det vet jeg er normalt. problemet mitt er bare det at jeg spiser sunt, irriterende sunt mener kanskje mine venner. jeg spiser veldig sjeldent søtsaker og slike ting. det suger, men sånn er det. så er det det at jeg alltid føler meg sulten, konstant. ingenting holder meg mett i mer enn max 1 time... et annet problem jeg føler har kommet etter jeg begynte å ned i vekt er at jeg føler jeg har fått et veldig anstrengt forhold til mat. jeg spiser og er veldig glad i mat, men om jeg så har en is en gang så får jeg dårlig samvittighet. har jeg spist hamburger etter en tur på byen får jeg kjempe dårlig samvittighet. jeg ser alltid på kaloriene når jeg handler. hva har minst. det er litt flaut av og til.. vurderer å finne noen som kan hjelpe meg men er usikker på hvem jeg skal gå til..?

SVAR

Besvart 29.09.2018 11:31:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle