Hopp til hovedinnholdet

Jeg kaster opp og går mye ned i vekt, klarer ikke slutte.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har anoreksi men har utviklet bulimi også, den siste tiden har jeg spist og kastet opp hver eneste dag, det jeg lurer på og syntes er litt merkelig er at jeg går bare lengre og lengre ned i vekt og det går kjempe fort, jeg leser mye på nettet at man ikke går nes i vekt av å spise og kaste opp men det er det jeg har gjort de siste månedene jeg er 164cm høy og det siste jeg veide var 43,7kg, jeg liker egentlig ikke hvor fort går ned i vekt av bulimi men jeg klarer ikke slutte, jeg går til bup og får behandling og har gjort det i 2,5år men det har ikke kommer til noen nytte. Siden januar har jeg gått ned 15kg noe som er helt sykt egentlig men jeg vil jo holde meg stabil litt for jeg er litt redd for hvordan hjertet mitt blir påvirket av bulimien

SVAR

Besvart 06.11.2018 18:42:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
account_circle