Hopp til hovedinnholdet

Jeg spiser nesten ikke noe.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg spsier nesten aldri sånn som igår spiste jeg kun et måltid å d var kl 14.30, klarte å holde meg helt til idag kl 14.30 så d gikk 24 timer uten mat! Å når jeg spiste så spiste jeg lite! Jeg spsier nesten aldri å føler meg aldri sulten heller, mamma klager alltid over at jeg må spise men jeg er ikke sulten. De i klassen min sier alltid til meg «spis» men jeg spsier ikke, jeg kutter ut froksot, lunsj og kveldsmat så d blir bitte lite mat etter skolen og d er så lite mat at folk sier d nesten er en smakebit for dem. Jeg spiser ikke fordi jeg ikke er sulten å fordi jeg slanker meg. Er 154 høy og veier 56kg ca! Jeg kan gå lenge uten mat og drikke! Og når jeg først spsier som sagt er det så lite at andre sier d er en smakebit og nå har jeg begynt å spise hver 24t nesten! Å noen dager føler jeg at jeg spsier mye selvom de andre sier d fortsatt er lite men da skammer jeg meg å tenker at det er en måneds mat for meg!! Jeg skammer meg hver gang! Som sagt spsier jeg ikke fordi jeg vil bli tynn

SVAR

Besvart 07.11.2018 22:40:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Skader ved spiseforstyrrelser

Du kan få fysiske helseskader av slanking og underernæring. Du kan også få skader på kroppen av overspising, oppkast, misbruk av avførings- og vanndrivende midler, overdreven fysisk aktivitet og fasteperioder. De fysiske skadene kan igjen gi psykiske plager.

 

Les mer
account_circle