Hopp til hovedinnholdet

Hvordan vil kroppen min se ut om jeg går opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har i mange år nå slitt med meg selv og kroppen min. Noe av det vanskeligste for meg har vært mat. Jeg har alltid hatt en skikkelig fast sprettrumpe, (pga gener) men jeg mistet så klart muskelmasse etter spiseforstyrrelse og rumpa mi er nå helt flat. Jeg sliter enda, så det er vanskelig å spise nok og sunt, og jeg har ikke overskudd til å trene. Jeg har gått ned fra 71kg, og nå ligger vekten på rundt 56. Hvis jeg går opp igjen, vil jeg få tilbake formene? Føler meg enda verre enn før da rumpa mi er helt flat og magen min virker større. Hva skal jeg gjøre for å få tilbake kroppen min? MÅ jeg trene for å få den tilbake? Hvis jeg går opp, vil den fortsatt være flat? Kan være vanskelig å svare på, men lurer på hva det mest naturlige ville være. Tusen takk:)

SVAR

Besvart 12.11.2018 17:25:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Dette bør du spise før og etter trening

Lønner det seg å spise før du trener, og hva skal du i så fall spise? Hvor viktig er det egentlig med drikke under treningen? Få gode tips til hva du bør spise og drikke før, under og etter trening her!

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hvor mye trening er nok - og for mye?

Hvor mye trening som er akkurat passe finnes det ikke noen fasit på. Men i denne artikkelen får du tips til hvordan du kan finne ut hva som er passe mengde for deg.

 

Les mer
account_circle